De verschillende soorten barbecues
Barbecue

De verschillende soorten barbecues

Een barbecue is niet alleen voor de professionele kok of vaders die leven voor het weekend grillen in de achtertuin. Niet iedereen kent de verschillende soorten barbecues die op de markt verkrijgbaar zijn. Als je op zoek bent naar een barbecue, overweeg dan om een ​​barbecue in een winkel te kopen of er zelf een te maken. Als u echter besluit te kopen, zorg er dan voor dat u geen goedkope modellen koopt, omdat ze kunnen roesten of anderszins onbruikbaar zijn als ze niet goed worden gecontroleerd. Om je te helpen bij het vinden van de beste barbecue voor jouw behoeften, hebben we de meest voorkomende soorten barbecues op een rijtje gezet.

Houtskool Vlam Gebraden. Als je op zoek bent naar die traditionele smaak, dan zijn houtskoolvlammen iets voor jou. Ze gebruiken lokaal geproduceerde houtskool om vlees te koken. Je steekt ze aan met een vuurtje of aanstekervloeistof, en laat ze enkele uren branden. Ze zijn geweldig voor mensen met tijd over, omdat ze zeer fijne, gegrilde gerechten produceren. Houd er echter rekening mee dat geroosterde houtskoolvuurtjes duurder zijn dan gasbarbecues en moeilijk te verplaatsen zijn.

Houtskool: Houtskoolbarbecues zijn de meest traditionele vorm van barbecueën, maar sommige mensen geven de voorkeur aan de rokerige smaak die bij houtskool hoort. Maar als u op zoek bent naar een moderner alternatief, kunt u een elektrische barbecue proberen. Deze produceren geen rook en worden binnen de kortste keren heet. Het belangrijkste verschil tussen elektrische en gasbarbecues is dat je ze in vrijwel elke omgeving kunt gebruiken.

Memphis Style: De Memphis-stijl van BBQ heeft een uitgesproken rokerige smaak en wordt meestal gekenmerkt door rokerig vlees. Memphis barbecue is een variatie op de Carolina-stijl, die een pittige saus op basis van tomaten gebruikt om het vlees te koken. Zoals bij elk type barbecue is ook de techniek anders. Hoewel je overal in de Verenigde Staten een barbecue kunt vinden, is elke stijl anders. De verschillen tussen de vier belangrijkste barbecuestijlen zijn vaak subtiel, maar niet onbelangrijk.

Een ander belangrijk verschil tussen gas- en elektrische barbecues is het brandervermogen. Gasgestookte barbecues genereren over het algemeen tussen de 25.000 en 60.000 BTU’s. Lagere BTU’s zijn beter omdat ze voedsel efficiënter verbranden en de warmte gelijkmatiger verdelen. De kwaliteit van barbecues op gas varieert aanzienlijk, maar een barbecue van topkwaliteit moet minimaal 25.000 BTU leveren. Een goedkope barbecue genereert mogelijk maar 40.000 BTU’s.

Het gebruik van een barbecue is een geweldige manier om gegrild voedsel smaakvoller te maken. Veel recepten vragen om het vlees ‘s nachts te marineren. Barbecuebenodigdheden zijn niet alleen bedoeld voor in de achtertuin, maar ook voor onderweg. Als je een grote groep moet voeden, is een grote vaste barbecue een goede keuze. Als alternatief kunt u een kleine, draagbare barbecue gebruiken om voor een klein aantal mensen te koken.

Kiezen waar te grillen kan een moeilijke beslissing zijn. Er zijn verschillende factoren waarmee u rekening moet houden, waaronder uw locatie. Als je in een flatgebouw woont, wordt je balkon waarschijnlijk gedeeld door andere bewoners. Als je geen balkon kunt vinden waar je kunt grillen, kun je een oven of een overdekte grillpan gebruiken. In dit geval krijg je niet dezelfde verkoolde smaak van buitenbarbecues. Je kunt ook een elektrische roker kopen, die draagbaar en efficiënt is en houtskoolsmaak combineert met propaancontrole.

Comments Off on De verschillende soorten barbecues