Inspiratie

5 tips om uw kerstversiering er Insta-Worthy uit te laten zien

Voor veel mensen is Kerstmis de mooiste tijd van het jaar. Het is ook de meest stressvolle tijd van het jaar. U moet een datum prikken, uw boodschappenlijstje afwerken en ervoor zorgen dat alles klaar is voor de Kerstman. Als je moeite hebt om je huis kerstklaar te maken, maak je dan geen zorgen! We hebben deze blogpost samengesteld met 5 tips om je kerstdecoratie er Insta-waardig uit te laten zien. Kerstmis is een van die momenten die voor altijd in uw geheugen gegrift staan. Van het optuigen van de boom tot het uitstallen van koekjes voor de Kerstman en Rudolph, er zijn zoveel zoete herinneringen verbonden aan deze speciale tijd van het jaar. Daarom kan het versieren van uw huis zo leuk en therapeutisch tegelijk zijn.

Laat je huis naar Kerstmis ruiken

Geur is de krachtigste van alle zintuigen. Als uw kerstversiering niet naar Kerstmis ruikt, is de kans groot dat alle moeite die u in de versiering hebt gestoken voor niets is geweest. Gelukkig kunt u geuroliën voor uw open haard, geurkaarsen, geursprays, geurrietdiffusers, geursprays en zelfs geurende cadeaumandjes kopen. Probeer geuren te mengen zoals vanille, kaneel, nootmuskaat en kruidnagel. Of probeer eens iets anders, zoals dennenhout, cederhout of lavendel. Kies geuren die u aan Kerstmis doen denken. Als u wilt dat uw huis het hele jaar door naar Kerstmis ruikt, kunt u proberen essentiële oliën te verstuiven. U kunt elke geur krijgen die u maar wilt, zoals pepermunt, eucalyptus, en nog veel meer. Er zijn zelfs geuren die naar kerstbomen ruiken.

Steek een open haard aan of installeer een open haard simulator

Als je geen open haard hebt, kun je altijd een openhaardsimulator installeren. Dit is een geweldige manier om een gezellige en warme sfeer toe te voegen aan elke kamer in uw huis. Er zijn veel verschillende soorten open haard simulators. Sommige geven gewoon het flikkerende licht en het knetterende geluid van een echte open haard, terwijl andere de lucht ook laten ruiken als een echt vuur. Als u een echte open haard hebt, kunt u de decoratie nog authentieker maken door er een kerstboom of kousen naast te zetten. Door een open haard toe te voegen, verandert u het uiterlijk van uw huis onmiddellijk van saai in romantisch en gezellig. Als je een open haard hebt, gebruik hem dan zo veel mogelijk deze winter.

Hang overal lichtjes op

Je huis versieren met lichtjes is een van de meest feestelijke dingen die je kunt doen tijdens de feestdagen. Er zijn veel manieren waarop je lichtjes kunt gebruiken om je huis te versieren. Je kunt ze aan de kerstboom hangen, aan het plafond hangen of zelfs in plantenbakken doen. Wees creatief en gebruik lichtjes om elke kamer in uw huis te versieren. Behalve dat het feestelijk is, zijn lichtjes ook handig om een warme en comfortabele sfeer te creëren tijdens de feestdagen. Dit is geweldig als u in een koud klimaat woont of als het vroeg donker wordt.

Hang versieringen voor de ramen

Een andere geweldige manier om een gezellige en feestelijke sfeer aan uw huis toe te voegen, is door de ramen te versieren door bijvoorbeeld een mooi Lemax kerstdorp in het raamkozijn te zetten. U kunt dit doen met kousen, slingers, of kerstverlichting. Kousen zijn leuk voor de kinderkamer, maar ook voor uw eigen kamer. Ze kunnen worden gebruikt om klein speelgoed, verzamelobjecten, en andere kleine verzamelobjecten in op te bergen. U kunt ze ook gebruiken om sokken of kleine voorwerpen in op te bergen. Andere kleine voorwerpen zoals ornamenten, of snoep kunnen ook in de kous worden gestopt. Slingers zijn ideaal voor balkons of veranda’s. U kunt ze ook gebruiken om een zelfgemaakt gordijn voor uw raam te maken. Kerstverlichting is een klassieke versiering voor elk seizoen, vooral Kerstmis. Als u op zoek bent naar nieuwe manieren om uw ramen te versieren, probeer dan decoraties te gebruiken die niet alleen voor Kerstmis zijn.

Voeg wat groene en gouden accenten toe

Veel mensen proberen hun huis er uit te laten zien als de Noordpool, met veel rood, wit en groen. Het kan er echter een beetje smakeloos uitzien. Om dit te voorkomen, kunt u wat gouden accenten toevoegen. Door simpelweg wat gouden accenten aan uw kerstversiering toe te voegen, ziet het er meteen eleganter uit. U kunt een paar gouden ornamenten op uw kerstboom zetten, en u kunt ook een paar gouden ornamenten op uw kerstslinger zetten. U kunt ook groen en goud toevoegen aan uw decoratie door het kleurenpalet te gebruiken. U kunt groene en gouden kerstversieringen gebruiken die bij uw inrichting passen.

Conclusie

Kerstmis is een van de mooiste tijden van het jaar. Het is ook een van de meest stressvolle tijden van het jaar. Je moet een datum prikken, je boodschappenlijstje afwerken en ervoor zorgen dat alles klaar is voor de Kerstman. Als je moeite hebt om je huis kerstklaar te maken, maak je dan geen zorgen! We hebben deze blogpost samengesteld met 5 tips om je kerstdecoratie er Insta-waardig uit te laten zien. Met deze 5 tips tover je je huis gemakkelijk om in een winterwonderland. Laat je huis naar kerst ruiken, steek een open haard aan, hang overal lichtjes op, hang decoraties in de ramen en voeg wat groene en gouden accenten toe. Met deze eenvoudige decoraties tover je je huis in een handomdraai om tot een winterwonderland met de nieuwste kersthuisjes van Lemax.

Comments Off on 5 tips om uw kerstversiering er Insta-Worthy uit te laten zien